Fejléc
 
Királylányka appllikált gyermek falvédő
 

Eck B Kata  
gyermekfalvedo@gmail.com

Telefonszám:
+36208280388

 

 
Tartalom
 
lányos klasszikus falvédő gyerekágy mellé
 
Ajánlatot kérek
 

Új, könnyen használható honlap:

BQ-falvédő

kuckósításszakértő
www.gyermekfalvedo.hu

 
BQ falvédők
 
Facebook

Az újdonságokat itt találod:

https://www.facebook.com/eckbigart/

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

A szoba színeihez hangolva, egyedi méretre, akár értékhatár megadásával is tervezek

 
Madaras falvédő
 
Dóra+Póni fv-ről
 
Falvédő rögzítési módjai
 
Készletek, szobák
 
 
Párnák
 
Tulipános patchwork, applikált takaró
 
 
Mozaik takarók
 
 
Tulipános Mei-tai babahordozó
 
Számláló
Indulás: 2007-03-20
 
Mozaik takarók
 
Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat / ASZF

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) szerint az alábbi tájékoztatást adjuk.

Adatkezelő és elérhetősége:

Név:  Eck Balázsné (Kata)
Székhely:  Esztergom
E-mail: gyermekfalvedo@gmail.com
Telefon:  +36 20 828 0388
Adószám:68801289-1-1

 

A nekünk megadott adatokat csak a megrendelés teljesítéséhez kezeljük.
Harmadik félnek át nem adjuk .

 

ÁSZF:

 • Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mert megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a jelen ÁSZF tartalmát!
 • Szerződő felek kijelentik, hogy a vásárlási szerződés teljesítése során egymással együttműködnek, a szükséges tájékoztatást egymásnak megadják, az esetleges vitás kérdésekben elsősorban békés úton történő megoldást részesítik előnyben.
 • Ha a jelen Általános Szerződési Feltételekkel, a honlap használatával, az egyes termékekkel, a vásárlás menetével kapcsolatban kérdése merült fel, vagy amennyiben egyedi igényét szeretné velünk megbeszélni, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!
 • A megrendelt termék házhoz szállítás díjának fizetése: a termék árával együtt történik. (Előleg utalással, előre utalással vagy utánvéttel)
 • Utánvétes fizetés esetén a megrendelt termék árát a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni a futár díjával/postaköltséggel együtt. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla elektronikus úton (e-mailben érkezik). Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 • Előre fizetés: amennyiben Ön a megrendelés leadásakor előre történő fizetési módot választott, akkor kérjük várja meg tájékoztató levelünket, melyben megküldjük az utaláshoz szükséges adatokat (kedvezményezett neve, bankszámlaszám, közlemény). Előre történő fizetés esetén a megrendelt termékek akkor kerülnek postázásra, ha a teljes vételár vagy annak egyeztetett része a bankszámlánkon megjelenik. A vételár kifizetésének eleget tehet az általunk megadott bankszámla történő átutalással vagy számlánkra történő készpénz befizetéséve. Előre történő fizetés esetén, az utalás megkezdése előtt egyeztetni kell a Szolgáltatóval. Az átutalási költségek minden esetben a Felhasználót terhelik, mely az adott Felhasználó bankszámla szerződésében szereplő konstrukciókank megfelelően alakul.
 • A megrendelt termék átvehető személyesen. Esztergomban. A pontos elérhetőséget a visszaigazoló tájékoztató tartalmazza – igény felmerülése esetén
 • Házhoz szállítás, információk:
  Posta-Vatera futár vagy GLS viszi házhoz a csomagjainkat.
  – Megrendeléseinket a Posta a csomag feladását követő 1-3 munkanapon belül teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-15 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A Posta futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.
  – GLS futárszolgálat a feladást követő napon kézbesíti a csomagot .
 • Házhoz szállítás díjszabása:
  Szállítási költségek a fizetési mód függvényében változik. Erről a megrendelés visszaigazolásában pontos tájékoztatást adunk.
 • Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:
  Utánvétes fizetés választásakor kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a csomag újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.
 • Elállás joga:
 • A Vevő a termékcsomag kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a 45/2014. Kormányrendelet szabályozása értelmében.
 • Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek. 29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
  a) ………
  b) ……
  c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
 • Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a Vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.
 • Elállás esetében a terméket ajánlottan, vagy tértivevényesen kérjük feladni az Eladó székhelyére, lehetőség szerint az értékesítésről kiállított eredeti számlával együtt. Kérjük, hogy a bankszámlaszámát, és a bankszámla tulajdonos nevét, melyre a termék díjának visszautalását kéri, mellékelje szintén a visszaküldött termékhez.
 • Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.
 • Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.
  Ilyen esetek az alábbiak:
  – Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.
  – Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.
  – Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.
 • A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 7 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.
 • Elállás jog gyakorlásának menete:
  Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
 • Visszaküldés címe
  2500 Esztergom Földműves utca 4/a
  termék visszaérkezését követő 7 napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra megérkezik a termék vételára.
 • Minőségi kifogások kezelése, panaszkezelés, ügyfélszolgálat: Minőségi kifogása esetén panaszát kérjük jelezze felénk postai úton, e-mailben vagy telefonon, hogy kicserélhessük a terméket.
 • Szállítással kapcsolatos, weboldallal kapcsolatos problémái, kérdései esetében is bátran keressen minket.
 • A bejelentését, ügyfélszolgálati kérdéseit a következő címeken tudja megtenni, feltenni:
 • Székhely, postacím: Esztergom, Földműves utca 4/a
 • Telefon: +36 20 828 0388 munkanapokon 9-17:00
 • E-mail: A fenti ügyfélszolgálati időszakon kívül elektronikus úton a gyermekfalvedo@gmail.com e-mail címen.
 • GARANCIA, SZAVATOSSÁG, JÓTÁLLÁS
 • Minden termékünkre100% minőségi garanciát vállalunk!
 • A termékek nem célszerű használatából eredő hibák javítására vagy cserére nem vagyunk kötelezhetőek!
 • A termékek nem cél szerinti használatából eredő balesetekért önállóan a termék használója polgári jogi és büntetőjogi vonatkozásban is felelős.

 

 

Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség